Τηλεφωνικό Κέντρο: 213 2052701

Νέα – Δελτία Τύπου

Ενίσχυση του ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.   με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στην κρίση λόγω της επιδημίας COVID-19 για το έτος 2023 – ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ενίσχυση του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»  Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ   με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στην κρίση λόγω της επιδημίας COVID-19 – ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30 επισκέφτηκε το Οφθαλμιατρείο Αθηνών η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κα Corina Creţu, συνοδεία του Επικεφαλούς της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνου Καρβούνη. Την Επίτροπο υποδέχτηκαν ο αρμόδιος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Α. O Ευαγγελισμός στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών, κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος, και ο Διοικητής του Γ.Ν.Α. O Ευαγγελισμός, κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Η Επίτροπος ξεναγήθηκε στους χώρους των νεοκλασικών κτιρίων του Οφθαλμιατρείου Αθηνών, το οποίο σημειωτέον ανακαινίστηκε και επαναλειτούργησε τον Ιανουάριο του 2014 με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Η Επίτροπος φεύγοντας στις δηλώσεις της επισήμανε την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των προσερχόμενων ασθενών από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου να την ευχαριστεί για την επίσκεψή της αυτή.

22 Δεκεμβρίου 2014   ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Σήμερα Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία του Νοσοκομείου αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γεωργόπουλο Παναγιώτη και τον Πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων κ. Γκίκα Χρήστο, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS στην Βάρη και παρέδωσαν στον Γενικό Διευθυντή του ιδρύματος κ. Παπαδάκη δωροεπιταγές των supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης ύψους 550 euro από χρήματα τα οποία συλλέχθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Το χρηματικό αυτό ποσό αποτελεί μια ελάχιστη κίνηση βοήθειας και συμπαράστασης στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι των Παιδικών Χωριών SOS και στο κοινωνικό έργο που επιτελούν.